Kúpiť nordic walking palice – e-shop

Sprievodca výberom
palíc


Nordic walking palice  >  Vyrazte na najlepšie nordic walking trasy v Česku

Vyrazte na najlepšie nordic walking trasy v Česku

Máme pre vás 5 najlepších trás, na ktorých poriadne prevetráte svoje nordic walking palice.

Tentokrát zamierime s nordic walking palicami do českých luhov a hájov.

1. Znovín Walking

Vyberte si zo 14 trás tú najlepšiu pre vás v malebnom prostredí juhomoravských viníc a národného parku Podyjí. Okruh meria od 6 do 12 kilometrov a dajú sa ľubovoľne kombinovať, skracovať či naopak predlžovať. Novo vyznačené sú najmä v okolí Šatov, kde nápad vznikol. Trasy napospol začínajú pri hoteli Happy Star v Hnanice alebo pri vlakovej stanice v Satove - takže zostáva len obuť pohodlné športové topánky, vziať batôžtek a vyraziť.

2. Po okolí Lipna

Lipenské leto so svojím miernym podnebím je ideálne pre pešiu turistiku a je rovnako skvelým obdobím pre individuálne či skupinové výstupy po miestnej krajine. Prejdite sa pozdĺž Schwarzenberského kanála alebo sa vydajte po niektorom z niektorých náučných chodníkoch. Na svojich športových potulkách po okolí môžete zavítať na zrúcaninu Vítkův hrádok, alebo sa vydať chodníkom do korún stromov.

3. Konstantinovy ​​Lázně

Trasy od 3 do 12 kilometrov sú pripravené nielen pre kúpeľných hostí. Vydať sa tu môžete napríklad na náučný chodník Hradišťská vrch, ktorá je dlhá päť kilometrov. Obľúbené sú tiež vychádzky po kúpeľnom parku, využiť môžete aj inštruktora.

4. Jedovnice u Brna

Obľúbené rekreačné stredisko láka aj na nordic walking. Tri nové trasy začínajú na parkovisku pri rekreačnom rybníku Olšovec. Môžete sa vydať napríklad k zaniknutej stredovekej osade Bystřec.

5. Praha - Krčský les

A na záver do hlavného mesta. Milovníci severskej chôdze mieria do Kunratická-Michelského lesa, ktorému sa ľudovo hovorí Krčský. Na turistické trasy sa dá vyraziť už od stanice metra Roztyly.

Na trasu s novými palicami pre každého

Skvelým pomerom ceny a úžitku disponujú palice Leki Response NEW, ktoré sú vyrobené z hliníka, veľmi ľahké a pritom veľmi odolné. Dĺžka palíc je pevná, nedajú sa nastaviť, preto starostlivo vyberajte dĺžku (na výber je z rozmerov 110, 115, 120, 125 a 130 cm). Rukoväť vyrobená z CorTec - zmes gumy a drviny z prírodného korku, vďaka tomuto systému padne palica veľmi dobre do dlane. Ako napísala v recenzii pani Yvona:

Odporúčam, cena zodpovedá kvalite, perfektné použitie. Výborné, ľahké, esteticky krajšie ako na obrázku.

Zdieľajte článok



Odporúčame nordic walking palice






Ďalšie novinky

Nordic walking a chudnutie

Nordic walking, alebo tiež severská chôdza, je výborným prostriedkom na chudnutie. Ako správne a zdravo chudnúť s nordic walking?

všetky novinky