" /> Ako si predĺžiť život? Na Vianoce sa neprejedať a radšej sa vybrať na prechádzku - Novinky zo sveta palíc
Kúpiť nordic walking palice – e-shop

Sprievodca výberom
palíc


Nordic walking palice  >  Ako si predĺžiť život? Na Vianoce sa neprejedať a radšej sa vybrať na prechádzku

Ako si predĺžiť život? Na Vianoce sa neprejedať a radšej sa vybrať na prechádzku

Chôdza je aj v modernej dobe odborníkmi považovaná za najlepší pohyb pre udržanie kondície a vitality v akomkoľvek veku. Ešte populárnejšie je dnes "pochodovanie" s palicami nordic walking, vďaka ktorým sa z bežnej prechádzky stáva účinné cvičenie. 

Akékoľvek slovenské mestečko, či turistické centrum podporuje tieto aktivity, či už stavbou a prípravou trás, požičovňami vybavenia alebo organizovaním kurzov. 

Nordic walking posilňuje takmer všetky svaly tela, zlepšuje pohyblivosť chrbtice, správne držanie tela a napomáha chudnutiu. Doslova predlžuje život!

Pod stromček nové nordic walking palice

Špeciálne palice vyvinuté pre tento šport, s držadlami, pútkami a vymeniteľnými nadstavcami, sú aj výborným tipom na vianočný darček. Určite ich ocenia napríklad manželia, ktorým už deti vyleteli z hniezda a oni sa teraz chcú naplno venovať svojim koníčkom a zdravému životnému štýlu. 

Kvalitné palice nordic walking uvíta každý aktívny chodec. Odporúčame model Fako osvedčeného slovenského importéra inSPORTline, ktorý teraz pred sviatkami kúpite v akcii za menej ako 40 €. 

Zľavnené sú tiež veľmi ľahké a odolné nordic walking palice Leki Response, patriace v e-shope medzi najpredávanejšie.

Zdieľajte článok



Odporúčame nordic walking palice






Ďalšie novinky

Nordic walking a chudnutie

Nordic walking, alebo tiež severská chôdza, je výborným prostriedkom na chudnutie. Ako správne a zdravo chudnúť s nordic walking?

všetky novinky